Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Skrell og finhakk løk og hvitløk. Varm olje i en gryte og surr løken i et par minutter. Skåld tomatene ved å skjære et kryss og la dem ligge i kokende vann et par minutter. Ta dem opp av vannet og dra skinnet av. Finhakk tomatene i en blender, e.l. Tomater, buljongterninger (bruk den typen du selv ønsker) og vann tilsettes gryten. Bland og la suppen koke under lokk i ca. 5 minutter. Smak til med salt og pepper.

     

    Kok tortellini etter anvisningen på pakken. Træ dem på trespyd og legg på tvers over tallerkenene ved servering. Pynt med et par blader frisk basilikum.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 1 stk løk
  • 1 båt hvitløk
  • 1 ss olje
  • 500 g moden tomat
  • 2 stk grønnsakbuljong (terning)
  • 6 dl vann
  • ½ ts salt
  • nykvernet pepper
  • Tilbehør:
  • 250 g fersk tortellini
  • 8 blad frisk basilikum

Fremgangsmåte

  • Skrell og finhakk løk og hvitløk. Varm olje i en gryte og surr løken i et par minutter. Skåld tomatene ved å skjære et kryss og la dem ligge i kokende vann et par minutter. Ta dem opp av vannet og dra skinnet av. Finhakk tomatene i en blender, e.l. Tomater, buljongterninger (bruk den typen du selv ønsker) og vann tilsettes gryten. Bland og la suppen koke under lokk i ca. 5 minutter. Smak til med salt og pepper.

     

    Kok tortellini etter anvisningen på pakken. Træ dem på trespyd og legg på tvers over tallerkenene ved servering. Pynt med et par blader frisk basilikum.