Ingredienser
Tacopai
                                
                                20-40 min
                            
                            
                                
                                1 av 5 om dagen
                            
                    Dette er den perfekte retten når du vil bruke opp restene fra tacoen, eller bare har lyst på en skikkelig digg pai med smak av fredag! Her kan du egentlig bruke det du har i kjøleskapet. Alt samles i en paiform og stekes til en gyllen, smakfull tacopai som passer både til hverdags og helg.
Fremgangsmåte
- Forvarm ovnen til 200 °C over- og undervarme.
 - Fordel tortillalefser i en paiform slik at de dekker bunnen og litt oppover kantene.
 - Fordel restene av tacokjøttet over lefsene sammen med løk og mais.
 - Pisk sammen egg og revet ost og hell det jevnt over fyllet.
 - Legg på cherrytomater delt i to.
 - Ha noen klatter med rømme og klatter med tacosaus oppå paien.
 - Stek midt i ovnen i ca. 25 minutter, til paien har satt seg og fått litt farge på toppen.
 - Lag en enkel salat imens tacopaien steker.
 - Du kan også røre sammen en guacamole hvis du har avocado.
 - Server tacopaien varm, med salat og guacamole ved siden av.