Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Kok potetene med skall i vann eller bak dem i ovn til de er møre. Å beholde skallet på ved koking/baking, gir det beste resultatet med blå kongo.

    Skrell potetene og mos dem sammen med varm melk og smør.

    Smak mosen til med salt og pepper.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 800 g blå kongo potet
  • 2 dl varm melk
  • 1 ss smør
  • salt og pepper etter smak
Potetmos av blå kongo

Fremgangsmåte

  • Kok potetene med skall i vann eller bak dem i ovn til de er møre. Å beholde skallet på ved koking/baking, gir det beste resultatet med blå kongo.

    Skrell potetene og mos dem sammen med varm melk og smør.

    Smak mosen til med salt og pepper.