Tomatsalat

Herlig tomatsalat med røde og gule cherrytomater. Ruccula, revet parmesan, pinjekjerner og rødvinseddik setter prikken over i'en.
Under 20 min
0,5 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 1 beger rød rød cherrytomat
  • 1 beger gul cherrytomat
  • 1 bunt ruccula
  • 3 ss parmesan
  • 50 g ristede pinjekjerner
  • 3 ss olje med sitron
  • 2 ss rødvinseddik
  • nykvernet pepper

Fremgangsmåte

  1. Skyll ruccula og la den renne av seg.
  2. Legg rucculaen over på et fat eller i en bolle.
  3. Del tomatene i to og fordel oppå salaten.
  4. Strø på rikelig med revet parmesan og bland forsiktig.
  5. Drypp over olje og eddik, og salt og nykvernet pepper.
  6. Til slutt strøs pinjekjernene over.
  7. Server salaten straks.
Sist oppdatert 23. januar 2015
Liker 1
Legg til på Min side
Del på Facebook