Potetsalat med løk i sursøt saus

Ingredienser

Varm potetsalat

20-40 min

En kjempegod og mager potetsalat som smaker litt sursøt. Serveres like godt til spekematen som til den grillede fisken.

Fremgangsmåte

  1. Kok potetene med skallet på. Skrell og skjær dem i litt grove biter. Det passer best med en potetsort som er litt kokefast.
  2. Rens løken og skjær den i tynne skiver.
  3. Kok løkskivene møre i vann tilsatt smør - ca. 10 minutter.
  4. Tilsett eddik, sukker, salt og pepper.
  5. Bland potetskivene forsiktig i sausen.
  6. La potetsalaten trekke (ikke koke) til potetene er gjennomvarme - 7-8 minutter.
  7. Smak til. Salaten skal være frisk sursøt.
  8. Dryss over hakket frisk kruspersille.

Hvor godt likte du oppskriften?