Ingredienser
Vegetarruletter med kinakål
40-60 min
1 av 5 om dagen
En smaksrik vegetarisk smårett med mye deilige smaker av hvitløk, gressløk og hveteris. Server rulettene som en smårett med tzatziki og brød til, og de er også fine å ha på tapasbordet.
Fremgangsmåte
- Dupp kinakålbladene i kokende vann så de blir myke. Legg dem utover et håndkle for å renne av.
- Fres løk, hvitløk og sopp i olivenolje i 2-3 minutter.
- Rør inn godt avrent hveteris, pinjekjerner, rosiner, gressløk og kruspersille og smak blandingen til med sitronsaft, salt og pepper.
- Legg en skje av fyllet på kålbladene og pakk dem sammen. Fest med en tannpirker.
- Kok opp grønnsakbuljongen og legg i kålrulettene. De må dekkes av buljongen.
- Kok opp raskt og skru deretter ned varmen og la rulettene trekke under lokk til de er gjennomvarme, ca. 15 minutter.
- Server kinakålrulettene drysset med ristede pinjekjerner og en skje tzatziki og godt brød til.
- Denne porsjonen rekker til 16 ruletter.