Ingredienser
Wok med nykål, vårløk og fersken
                                
                                20-40 min
                            
                            
                                
                                3 av 5 om dagen
                            
                    En deilig wok med nykål, vårløk, paprika og fersken hvor dressingen gir en frisk og god sursøt smak som harmonerer kjempegodt til grønnsakene.
Fremgangsmåte
- Lag woksausen først. Bland juice, honning, eddik, hvitløk og potetmel i en kjele og kok opp under omrøring.
- Smak til med salt, limesaft og finrevet limeskall.
- Vask grønnsakene og ferskenen.
- Del sukkererter i to og finhakk sjalottløken.
- Del nykål i båter og fjern den grove stilken. Skjær deretter kålen i strimler.
- Del ferskenen i tynne båter og paprikaene i strimler.
- Stek grønnsakene raskt på sterk varme i en wokpanne eller i en dyp stekepanne. Rør om hele tiden.
- Slå den ferdige woksausen over og bland alt rask sammen i woken.
- Strø sesamfrø over woken og server straks, f.eks. med ris eller nudler.