Crispisalat
Crispisalaten er en krysning mellom isberg- og friséesalat. Den har en søt og mild smak, og en særlig sprø konsistens.
Crispisalat dyrkes i Norge hele året enten i veksthus eller på friland i sommersesongenen. Den er kjent for sin ekstra sprø konsistens og milde smak og passer like godt i salatbollen som som garnityr på smørbrød eller burger.
Tips til bruk:
- Riv bladene grovt i stedet for å kutte med kniv – det bevarer både smak og struktur
- Prøv crispi som base i en pastasalat, caesarsalat eller poké bowl
- God i pita eller wraps sammen med kylling, falafel eller fiskekaker
Crispisalaten er rik på kostfiber, og er en naturlig kilde til K- og B-vitamin.
Se alle oppskrifter med crispisalat her
Oppbevaring
Holdbarheten er god, men for å bevare friskheten bør crispisalat oppbevares i kjøleskap ved 2–4 °C, godt pakket inn i tett emballasje.
Oppbevares i kjøleskap ved 2-4 grader, pakket inn i tett emballasje.
I norsk sesong nå
Sesongmåneder
Hele året