Fagdag 23. mars

OFG inviterte til fagdag 23. mars på Bjørvika konferansesenter. Det var også mulig å delta digitalt.
 

Last ned Frukt- og grøntstatistikken 2022 her.

 

Last ned presentasjonen til Tore Angelsen om Frukt- og grøntstatistikken her

 

Her der du fullversjonen fra Fagdagen 23.3.2023.

 

Program:

Kl. 09.00 Velkommen og introduksjon v/ direktør Guttorm Rebnes, Opplysningskontoret for frukt og grønt (OFG)

Kl. 09.05 Volum- og verditall 2022 v/ analysesjef Tore Angelsen, OFG

Kl. 09.35 Presentasjon av hovedprosjektene "Markedsføring" og "Innsikt og analyse" v/ Anne Mette Johnsen, avdelingsleder kommunikasjon, markedsføring og administrasjon i Stiftelsen Norsk Mat og direktør Guttorm Rebnes, OFG.

Kl. 09.45 OFGs markedsaktiviteter 2023 - nytt konsept og samarbeidsprosjekter v/ Leder merkevarebygging Silje Tandberg

Kl. 09.55 Pause

Kl. 10.20 Paneldebatt: "Hvordan skal vi få forbrukerne til å spise mer frukt og grønt - en stor adferdsutfordring!"

Paneldebattleder: Erik Fagerlid

Debattdeltagere:

Arne Christian Kolberg, Forum for Norsk Grønt

Herman Brennaas, BaRe / Rema 1000

Linda Granlund, Helsedirektoratet

Nikolai Mathiesen, Team Tomorrow

Christine Frostman, Coop

Kl. 11.40 Avslutning og "grab-to-go-lunsj"

 

Neste fagdag avholdes tirsdag 17. oktober

 

Statistikk og undersøkelser:

Se vår side: Innsikt og analyse her.