Hopp til innhold

Skriv ut

Fremgangsmåte

  • Skjær tomat i skiver. Smør ketchup på to av skivene og sennep på de to andre. Legg ost, skinke og tomatskiver på ketchupskivene. Krydre med pepper og timian. Legg en sennepsskive oppå. Pakk inn i dobbelt lag med aluminiumsfolie.

     

    Ved bålet:

    Legg pakkene i glørne på bålet i ca. 10 minutter. Du kan også legge dem på en rist over glørne. Vend dem underveis. Det smaker alltid ekstra godt med litt småvarmt på tur.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 4 skive grovt brød
  • 2 ss grov sennep
  • 2 ss ketchup
  • 4 stk tomat
  • 4 skive hvitost
  • 4 skive kokt skinke
  • 1 ts pepper
  • 1 ts tørket timian
  • 4 blad aluminiumsfolie

Fremgangsmåte

  • Skjær tomat i skiver. Smør ketchup på to av skivene og sennep på de to andre. Legg ost, skinke og tomatskiver på ketchupskivene. Krydre med pepper og timian. Legg en sennepsskive oppå. Pakk inn i dobbelt lag med aluminiumsfolie.

     

    Ved bålet:

    Legg pakkene i glørne på bålet i ca. 10 minutter. Du kan også legge dem på en rist over glørne. Vend dem underveis. Det smaker alltid ekstra godt med litt småvarmt på tur.