Oppskriftsbilde av tunfisksalat i bifftomater

Bifftomater med tunfisksalat

En original måte å servere en god tunfisksalat på. Servèr alene eller gjerne som en frisk forrett.
20-40 min
2,5 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 4 bifftomat
  • 0,5 ts salt
  • 1 boks hermetisk tunfisk i olje
  • 150 g hvitost i små terninger
  • 0,5 slangeagurk i strimler
  • 8 grønne oliven i skiver
  • 2 ss frisk oregano
  • 0,5 hodesalat eller annen salat
  • 4 hardkokte egg i båter
  • 1 boks ansjosfileter
  • 8 sorte oliven
  • 2 dl lettrømme

Fremgangsmåte

Skjær lokk av tomatene og hul ut innmaten.  Dryss med salt og legg dem opp/ned så noe av saften trekkes ut.

 

Bland forsiktig alt til salaten og fyll tomatene.  Anrett på salatblad med egg og oliven. Legg en liten rømmeklatt på toppen av hver, pynt med oregano og gjerne en ansjosfilet.

Legg til på Min side
Del på Facebook