Ingredienser
Blåskjell med tomat og vårløk på grillen
Under 20 min
0,5 av 5 om dagen
Visste du at du kan grille blåskjell? Legg dem på grillen i folie, tilsett masse hakket vårløk og tomater i biter, gjerne også deilige friske krydderurter - og nyt! Plukker du blåskjellene selv, så er det viktig at du sjekker blåskjellvarselet der du er.
Fremgangsmåte
- Skjær tomater i terninger og vårløk i skiver. Knus hvitløken og finhakk kruspersille og dill.
- Skrubb blåskjellene.
- Ha alle ingrediensene på et stort ark dobbel aluminiumsfolie.
- Brett godt sammen slik at pakken blir tett og legg den på en god varm grill - gjerne under lokk. Grill i 4-6 minutter til skjellene har åpnet seg. De som ikke har åpnet seg, skal du ikke spise.
- Server grillede blåskjell med ferskt godt brød til.