Bringebærbrownies

Friske, saftige og røde bringebær er som skapt for myk og nybakt sjokoladebrownies. Og har du ikke bringebær, kan du selvfølgelig bruke andre bær, f.eks. jordbær.
20-40 min

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 150 g mørk sjokolade, 52 % kakao
  • 100 g smør
  • 1 ss vaniljesukker
  • 3 ss kakaopulver
  • 100 g sukker
  • 3 egg
  • 100 g hvetemel
  • 250 g friske bringebær

Fremgangsmåte

Brekk sjokoladen i mindre biter og smelt sammen med smør over et vannbad. Pisk inn vaniljesupper, kakako og sukker. Visp inn et egg av gangen til røren er glatt og fin. Tilsett melet og rør godt rundt.

Ha røren i en liten, smurt form - ca. 20x20 cm. Legg noen bringebær opp i røren slik at hver bit får minst et bringebær.

Stek på 175°C i ca. 30 minutter. Den skal være myk og litt klissete når den er ferdig.

 

Server bringebær-brownies lune med masse friske bringebær og gjerne en kule vaniljeis til om du ønsker det.

Sist oppdatert 23. januar 2015
Liker 2
Legg til på Min side
Del på Facebook