Ingredienser
Brownies med bringebær og mynte
Bringebær og sjokolade er en utrolig vellykket smakskombinasjon, og i denne kaken får du begge deler. Kaken skal være litt seig og fuktig inni - da er den best.
Fremgangsmåte
Bryt sjokoladen i biter og smelt den sammen med smør og sukker i en kjele. Rør forsiktig med en tresleiv. Ta kjelen av varmen.
Rør inn eggene - et om gangen. Rør inn melet blandet med kakaoen. Bland i kalvparten av bringebærene.
Hell røren i en liten langpanne (ca. 15x20 cm) dekket med bakepapir.
Hell over resten av bringebærene, men hold igjen noen til pynt.
Stek kaken midt i ovnen på 180°C i ca. 25 minutter. Kaken kan med fordel være litt bløt i konsistensen. Ønsker du den helt gjennomstekt, lar du den stå lenger i ovnen.
Avkjøl før du skjærer den i biter. Dryss over litt melis ved servering og pynt med noen mynteblader og friske bringebær.