Ingredienser
Bringebærsalat med sukkererter og couscous
20-40 min
0,5 av 5 om dagen
Fantastisk god salat med bringebær, sukkererter, paprika og rødløk smakt til med lime, koriander, ingefær og hvitløk. Smaker like himmelsk på en varm sommerdag som ellers i året når man lengter til sommeren.
Fremgangsmåte
- Kok couscous som anvist på pakken. Rør inn olivenolje, limesaft, hvitløk, hakket koriander og ingefær mens couscousen fremdeles er varm.
- Avkjøl.
- Bland inn løk og paprika.
- Vend forsiktig inn bringebær.
- Dypp sukkererter raskt i kokende vann. Skyll i kaldt vann. Skjær av stengelen på den ene siden slik at ertene kommer til syne. Dander sukkererter på salaten.
- Server salaten gjerne med en vinaigrette eller en bringebærdressing som du lager ved å blande litt bringebær, olivenolje, bringebæreddik, litt honning, salt og pepper.