Oppskriftsbilde av couscoussalat med bringebær og sukkererter servert i en lav, hvit bolle.

Ingredienser

Bringebærsalat med sukkererter og couscous

20-40 min
0,5 av 5 om dagen

Fantastisk god salat med bringebær, sukkererter, paprika og rødløk smakt til med lime, koriander, ingefær og hvitløk. Smaker like himmelsk på en varm sommerdag som ellers i året når man lengter til sommeren.

Fremgangsmåte

  1. Kok couscous som anvist på pakken. Rør inn olivenolje, limesaft, hvitløk, hakket koriander og ingefær mens couscousen fremdeles er varm.
  2. Avkjøl.
  3. Bland inn løk og paprika.
  4. Vend forsiktig inn bringebær.
  5. Dypp sukkererter raskt i kokende vann. Skyll i kaldt vann. Skjær av stengelen på den ene siden slik at ertene kommer til syne. Dander sukkererter på salaten.
  6. Server salaten gjerne med en vinaigrette eller en bringebærdressing som du lager ved å blande litt bringebær, olivenolje, bringebæreddik, litt honning, salt og pepper.

Hvor godt likte du oppskriften?