Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Pisk kremfløten stiv med sukkeret. Bruker du multesyltetøy, så anbefaler vi at du bruker reduserer sukkermengden i kremen.

    Vend multene inn i kremen og pynt gjerne med noen friske multer på toppen.

    Server multekrem nylaget sammen med f.eks. krumkaker eller sandkaker.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 5 dl multer
  • 5 dl kremfløte
  • 3 ss sukker
Multekrem med multecoulis og friske multer

Fremgangsmåte

  • Pisk kremfløten stiv med sukkeret. Bruker du multesyltetøy, så anbefaler vi at du bruker reduserer sukkermengden i kremen.

    Vend multene inn i kremen og pynt gjerne med noen friske multer på toppen.

    Server multekrem nylaget sammen med f.eks. krumkaker eller sandkaker.