Ingredienser

Dipper til oppkuttede grønnsaker

20-40 min

Lag et stort fat med oppkuttede grønnsaker sammen med noen fristende dipper og vi lover at grønnsakene går ned på høykant. Verdens beste snacks.

Fremgangsmåte

Paprikadipp:

  1. Sett stekeovnen på 250°C.
  2. Del paprikaene i to og fjern frø og hinner. Rens løk og hvitløk og del dem i to. Legg paprika på stekebrett med skinnsiden opp og ha over rapsoljen. Pakk løken i aluminiumsfolie og legg på stekebrettet. Stek paprika og løk i 10-15 minutter til skallet på paprikaen er svart.
  3. Ta brettet ut av ovnen og legg paprikaene i en plastpose. La påsen ligge til paprikaen er romtemperert. Plukk av skallet og kjør den i kjøkkenmaskin eller i en blender sammen med bakt løk, hvitløk og olivenolje. Smak til med salt og pepper.
  4. Du kan variere denne dippen ved å bruke paprika i andre farger.

Mangodipp:

  1. Rens og press hvitløk med en hvitløkspresse. Kjør alle ingrediensene i en kjøkkenmaskin eller i en blender.

Pestodipp:

  1. Bland pesto og kesam sammen. Enkelt og greit.

Hvor godt likte du oppskriften?