Ingredienser
Dipper til oppkuttede grønnsaker
20-40 min
Lag et stort fat med oppkuttede grønnsaker sammen med noen fristende dipper og vi lover at grønnsakene går ned på høykant. Verdens beste snacks.
Fremgangsmåte
Paprikadipp:
- Sett stekeovnen på 250°C.
- Del paprikaene i to og fjern frø og hinner. Rens løk og hvitløk og del dem i to. Legg paprika på stekebrett med skinnsiden opp og ha over rapsoljen. Pakk løken i aluminiumsfolie og legg på stekebrettet. Stek paprika og løk i 10-15 minutter til skallet på paprikaen er svart.
- Ta brettet ut av ovnen og legg paprikaene i en plastpose. La påsen ligge til paprikaen er romtemperert. Plukk av skallet og kjør den i kjøkkenmaskin eller i en blender sammen med bakt løk, hvitløk og olivenolje. Smak til med salt og pepper.
- Du kan variere denne dippen ved å bruke paprika i andre farger.
Mangodipp:
- Rens og press hvitløk med en hvitløkspresse. Kjør alle ingrediensene i en kjøkkenmaskin eller i en blender.
Pestodipp:
- Bland pesto og kesam sammen. Enkelt og greit.