Dronningpai

Enkel, rask og supergod dessertpai med jordbær og bringebær. Det er ingenting i veien for å bare bruke bringebær eller bare bruke jordbær. Serveres med vaniljesaus eller vaniljeis.
20-40 min

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 2 ss hakkede pistasjenøtter
  • 75 g revet kransekakemasse
  • 1,5 dl hvetemel
  • 0,5 dl sukker
  • 100 g smør
  • 175 g jordbær
  • 175 g bringebær
  • 1 ss sukker
  • 1,5 ts potetmel

Fremgangsmåte

Bland pistasjenøtter, kransekakemasse, hvetemel og sukker. Skjær smøret i små biter. Bland alt til en smuldredeig.

Legg bærene i en smurt paiform. Bland sukker og potetmel og fordel det over bærene. Smuldre til slutt smuldredeigen over.

Stek paien ved 200°C i ca. 25 minutter midt i ovnen.

Serveres straks med vaniljesaus til.

Sist oppdatert 23. januar 2015
Liker 7
Legg til på Min side
Del på Facebook