Kokospai med bær

Server en lun porsjonspai med ananas, jordbær og bringebær til dessert neste gang du skal ha gjester. Her har vi kokosmasse i bunnen og har også brukt glutenfritt mel. Mmm...
20-40 min
0,5 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 1,5 dl hvetemel eller glutenfritt mel
  • 1 dl sukker
  • 2 dl kokosmasse
  • 125 g smør

Fyll

  • 150 g frisk ananas
  • 200 g bringebær
  • 10 jordbær

Fremgangsmåte

Bland melet med sukker og kokos. Skjær smøret i små biter og smuldre det sammen med melblandingen til en smidig deig. Du kan også blande alt i en foodprosessor.

Del ananasen i fire og fjern midtstokken. Skjær ut ananaskjøttet og del i små biter.

Bland ananas, bringebær og jordbær i biter i og fordel det over i smulte porsjonsformer.

Strø deigen over og stek midt i ovnen ved 200°C i 15-20 minutter.

Avkjøl og server paien f.eks. med noen friske bær og vaniljeis. Paien kan også serveres lun.

Sist oppdatert 23. januar 2015
Liker 14
Legg til på Min side
Del på Facebook