Ingredienser
Fremgangsmåte
- Sett ovnen på 180 grader.
 - Legg bakepapir i bunnen på en kakeform. Smør formen og bakepapiret godt med smør og hell flytende honning på bunnen.
 - Del plommene i to og fjern steinene. Legg plommene tett i tett i formen, med skinnsiden ned.
 - Visp egg, melis og vaniljesukker til en tykk, luftig eggedosis. Vend inn hvetemelet, hakkede valnøttkjerner og smeltet smør.
 - Hell røren over plommene.
 - Stek kaken midt i ovnen i ca. 50 minutter. Legg gjerne et bakepapir i bunnen av ovnen i tilfelle formen lekker noen dråper med honning.
 - Sjekk med en pinne om kaken er gjennomstekt.
 - Løsne kaken langs kantene med en kniv, la den avkjøle litt før du hvelver den over på et fat.
 - Gi kaken et dryss av melis og gjerne noen finhakkede nøtter. Kaken smaker nydelig med litt vaniljekesam eller is til.