Ingredienser
Eple- og tyttebærcobbler
                                
                                20-40 min
                            
                            
                                
                                0,5 av 5 om dagen
                            
                    En cobbler er en dessert som er en mellomting mellom smuldrepai, pudding og sukkerbrød. Her har vi fylt den med epler og tyttebær, og serverer den med vaniljesaus eller vaniljeis til.
Fremgangsmåte
- Sett ovnen på 175 °C.
- Smør en ildfast form - ca. 35x22 cm.
- Ta ut kjernehusene og del eplene i 1/2 cm tykke skiver.
- Legg epleskivene over i formen og strø over tyttebær og sukker.
- Pisk sammen smør og sukker.
- Bland sammen alle de tørre ingrediensene og vend det inn i smørblandingen.
- Pisk i fløte og egg.
- Hell røren over epleskivene og stek cobbleren midt i ovnen i 20-25 minutter.
- Server formen nystekt, gjerne med vaniljesaus eller vaniljeis til.