Tallerken med gyldne grønnsaksfritters, sprøstekt bacon, fersk ruccola og brød på et grønt og hvitt rutete fat.

Ingredienser

Fin røsti

20-40 min
1 av 5 om dagen

En kjempegod røsti med sjalottløk, kruspersille og revet parmesan. Server den som et sprekt tilbehør til middagen i stedet for kokte poteter.

Fremgangsmåte

  1. Kok potetene 5-10 min. slik at de blir litt møre.
  2. Riv potetene på rivjern.
  3. Brun smøret sammen med olivenolje i stekepannen og ha i hakket sjalottløk og opphakket bacon. La det steke i noen minutter før du tilsetter potetmassen, fløte, kruspersille og revet gul ost.
  4. Strø på salt og pepper. Bland godt og la røstien steke i ca. 10 minutter. Serveres på tallerken med dryss av parmesan og friske urter.

Hvor godt likte du oppskriften?