Ingredienser
Fisk og urter i fin form
                                
                                40-60 min
                            
                            
                                
                                1 av 5 om dagen
                            
                    Fisk og grønnsaker i skjønn forening! Dette er en super oppskrift på en middagsrett som er enkel å lage og som smaker kjempegodt.
Fremgangsmåte
- Vask potetene og del dem i båter.
 - Del squashen i mindre biter, tomatene i båter og sitronen i skiver.
 - Del chilien i to og rens for frø og hinner.
 - Skrell hvitløksbåtene.
 - Legg alt i en smurt ildfast form og hell over buljong, honning og olivenolje. Dryss over salt og pepper.
 - Stek formen med grønnsakene i ovn ca. 20 min. på 200 grader.
 - Del fisken i mindre biter. Legg fisk og hele stilker av frisk timian over i formen.
 - Stek formen videre ved 150-175 grader i ca. 15 minutter - til fisken er gjennomstekt.
 - Server fiskeformen med godt brød til.