Ingredienser
Fremgangsmåte
- Lag gresskarpure. Lag gjerne en stor porsjon og frys ned til senere. Til denne oppskriften anbefaler vi hokkaido-gresskar fordi halloweengresskar gir en veldig fuktig purè.
- I en stor bolle, bland sammen egg, brunt sukker og hvitt sukker, olje og gresskarpure. Rør det godt sammen.
- Ha i hvetemel, bakepulver og krydderet. Bland det godt.
- Ha røren over i en smurt ovnsfast form eller langpanne på ca 25x35 cm. Du kan også ha et bakepapir i formen, så slipper du å smøre.
- Stek kaken i ca 40 minutter på 180 grader over- og undervarme. Stikk en pinne gjennom og se at den kommer ut ren. La kaken avkjøles mens du lager toppingen.
- Visp sammen romtemperert smør og kremost. Tilsett litt og litt melis og visp til det er luftig.
Du kan fint fryse ned kaken, men gjør det da før du har på glasuren.