Ingredienser
Grilled salmon bowl med bringebærdressing
20-40 min
1,5 av 5 om dagen
Frisk og deilig - denne bowlen med grillet laks, kremet feta og en syrlig-søt bringebærdressing er både mettende og sommerlig. Perfekt når du vil ha en enkel, men litt ekstra middag i én skål.
Fremgangsmåte
Lag bringebærdressing:
- Ha alle ingrediensene utenom oljen i en blender eller en beholder til stavmikser. Kjør ingrediensene til en puré.
- Mens blenderen kjører: Ha litt og litt av oljen oppi og kjør til du har en tykk dressing.
- Smak til med mer honning og sitron.
- Hvis du ønsker en helt glatt dressing uten frø, så kan du helle dressingen gjennom en sil.
- Sett kjølig til servering.
Lag resten:
- Kutt agurk i små terninger.
- Kutt reddik i tynne skiver.
- Skyll salaten og kutt i grove biter.
- Stek eller grill laksen til den er gyllen på begge sider. La den hvile før du skjærer den i grove biter.
- Ha salaten i en stor bolle. Topp med grønnsakene og laksen før du smuldrer fetaen over.
- Hell over bringebærdressingen og nyt!