Grilled salmon bowl med bringebærsaus

Grilled salmon bowl med bringebærdressing

Frisk og deilig - denne bowlen med grillet laks, kremet feta og en syrlig-søt bringebærdressing er både mettende og sommerlig. Perfekt når du vil ha en enkel, men litt ekstra middag i én skål.
20-40 min
1.5 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

Bringebærdressing

Fremgangsmåte

Lag bringebærdressing:

  1. Ha alle ingrediensene utenom oljen i en blender eller en beholder til stavmikser. Kjør ingrediensene til en puré.
  2. Mens blenderen kjører: Ha litt og litt av oljen oppi og kjør til du har en tykk dressing.
  3. Smak til med mer honning og sitron.
  4. Hvis du ønsker en helt glatt dressing uten frø, så kan du helle dressingen gjennom en sil.
  5. Sett kjølig til servering.

Lag resten:

  1. Kutt agurk i små terninger.
  2. Kutt reddik i tynne skiver.
  3. Skyll salaten og kutt i grove biter.
  4. Stek eller grill laksen til den er gyllen på begge sider. La den hvile før du skjærer den i grove biter.
  5. Ha salaten i en stor bolle. Topp med grønnsakene og laksen før du smuldrer fetaen over.
  6. Hell over bringebærdressingen og nyt!
Del på Facebook