Oppskriftsbilde av grønnsaksalat med valnøtter og kokt egg servert i hvit bolle.

Ingredienser

Grønnsaksalat med valnøtter og egg

20-40 min
1 av 5 om dagen

Denne salaten er som skapt for å lages dagen i forveien og oppbevares i kjøleskapet. Da kan barna bare forsyne seg når de kommer sultne hjem fra skolen. Sukkererter, paprika og stilkselleri setter en spiss på smaken.

Fremgangsmåte

  1. Kok pasta etter anvisning på pakken. Tilsett kesam og finhakket sylteagurk.
  2. Kok opp vann med litt salt. Kok sukkerertene i 1 minutt og avkjøl dem i kaldt vann. La dem renne godt av.
  3. Skjær stilkselleri i skiver og paprika i terninger. Skrell og del hardkokte egg. Hakk valnøttkjerner.
  4. Bland alt sammen og smak til med salt og pepper.

Hvor godt likte du oppskriften?