Grove solbær-lapper

Har du solbær, kan du lage de beste lappene. De blir litt søtsyrlige på smak og passer kjempegodt sammen med litt honning. God "kaffemat" eller som dessert.

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 4 egg
  • 7,5 dl melk
  • 2 dl hvetemel
  • 4 dl sammalt hvete, grov
  • 4 dl havregryn
  • 0,5 ts salt
  • 1 ss sukker
  • 4 dl solbær
  • flytende honning

Fremgangsmåte

Visp sammen egg, sukker og salt.

Tilsett mel, havregryn og melk, og visp til røren er glatt.

La røren svelle i 15-20 minutter.

Ha solbærene i røren.

Ha litt smør i stekepannen og stek lapper på middels varme.

Server nystekte solbær-lapper med litt flytende honning.

Sist oppdatert 12. juli 2018
Liker 6
Legg til på Min side
Del på Facebook