Ingredienser
Jevnet grønnsaksuppe
                                
                                20-40 min
                            
                            
                                
                                2,5 av 5 om dagen
                            
                    Herlig grønnsaksuppe som kan varieres i det uendelige etter sesong, tilgjengelighet og hva du liker best. Her bruker vi gulrot, pastinakk, blomkål og brokkoli, men du kan lage din egen variant.
Fremgangsmåte
Skrell gulrøtter og pastinakk og skjær i skiver. Bryt brokkoli og blomkål i reale buketter.
Kok opp buljong i en kjele. Legg i grønnsakene og la dem koke under lokk i ca. 10 minutter.
Strimle selleri og ha den i kjelen sammen med erter.
La alt koke videre i 3 minutter til alt er gjennomvarmt.
Hell melk i suppen og smak til med salt og pepper.
Rør inn maisennajevningen og la det koke sammen et minutt.
Server den gode suppen med godt, grovt brød til.