Rivesuppe

Denne suppen er perfekt når du har dårlig tid eller når du trenger noe varmt på tur-termosen. Den er også fin å lage over bålpanne. En skikkelig grønnsaksuppe som gir deg og dine påfyll. Suppen er glutenfri og laktosefri.
Under 20 min

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 0,5 løk
  • 1 båt hvitløk
  • 2 ss olje
  • 1 l vann
  • 1 grønnsakbuljong (terning)
  • 0,5 bunt vårløk
  • 2 gulrot
  • 1 skive sellerirot
  • salt og pepper etter smak
  • 2 ss hakket frisk kruspersille

Fremgangsmåte

  1. Rens og finhakk løk og hvitløk. Fres det i olje i en varm kjele.
  2. Tilsett vann og buljongterning og kok opp.
  3. Skrell gulrøttene og sellerien. Riv det og ha det i suppen. Kok opp.
  4. Rens, finhakk eller riv vårløken og ha det i suppen.
  5. Alt kokes til det er mørt, maks. 4 minutter.
  6. Smak til med salt og pepper og et dryss hakket kruspersille.
  7. Server suppen med brød til.
Sist oppdatert 4. desember 2015
Liker 16
Legg til på Min side
Del på Facebook