Ingredienser
Jordbær med hvit sjokoladepudding
Jordbær og sjokolade passer kjempegodt sammen smaksmessig. Her har vi laget sjokoladepudding av hvit sjokolade sammen med de friske søte jordbærene. Mmmm....
Fremgangsmåte
Start med sirupen. Kok eddik og sukker uten lokk et par minutter. Avkjøl.
Hvit sjokoladepudding: Bløt gelatinplatene i kaldt vann i ca. 5 minutter. Klem vannet godt ut av dem.
Brekk opp sjokoladen, bland den med fløte og varm det forsiktig så sjokoladen smelter. Smelt gelatinplatene i den varme sjokoladefløten. Avkjøl landingen litt. Visp inn crème fraîche og eggeplommer.
Pensle fire små former tynt med olje og fordel massen i dem. Sett formene i kjøleskap så puddingen stivner.
Hvelv sjokoladepuddingene på tallerkener. Del jordbærene og legg dem på. Drypp balsamicosirup over.