Ingredienser

Kokospai med bær

20-40 min
1 av 5 om dagen

Server en lun porsjonspai med ananas, jordbær og bringebær til dessert neste gang du skal ha gjester. Her har vi kokosmasse i bunnen og har også brukt glutenfritt mel. Mmm...

Fremgangsmåte

  1. Bland melet med sukker og kokos. Skjær smøret i små biter og smuldre det sammen med melblandingen til en smidig deig. Du kan også blande alt i en foodprosessor.
  2. Del ananasen i fire og fjern midtstokken. Skjær ut ananaskjøttet og del i små biter.
  3. Bland ananas, bringebær og jordbær i biter i og fordel det over i smulte porsjonsformer.
  4. Strø deigen over og stek midt i ovnen ved 200°C i 15-20 minutter.
  5. Avkjøl og server paien f.eks. med noen friske bær og vaniljeis. Paien kan også serveres lun.

Hvor godt likte du oppskriften?