Arme riddere med grønnsaker og kalkun

Arme riddere med grønnsaker og kalkun

Arme riddere er vel kanskje noe man forbinder med noe søtt, men det går også an å lage dem som en liten smårett med grønnsaker. Pisk ferdig blandingen og oppbevar den i kjøleskapet, slik at det er lett for barna å steke seg noen riddere når de kommer sultne fra skolen.
Under 20 min

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 4 skiver daggammelt brød
  • 2 egg
  • 1 dl lettmelk
  • 0,5 ts salt
  • 4 skiver naturell kalkunpålegg
  • 1 tomat
  • 0,5 rødløk
  • litt hakket vårløk og ruccula

Fremgangsmåte

Pisk sammen egg, melk og salt og hell det i et fat med kanter. Legg i brødskivene og la dem trekke minst 5 minutter. Vend dem et par ganger.

Stek skivene på middels eller svak varme i en panne. Ved for sterk varme blir de for mørke utenpå før de blir stekt inni. Stek på begge sider til de er gylne.

Vask og skjær tomat i skiver. Rens og skjær rødløk i skiver.

Server nystekte arme riddere med skiver av kalkunpålegg, tomat og rødløk.

Dryss hakket vårløk og ruccula over til slutt.

Legg til på Min side
Del på Facebook