Limemarinerte jordbær

Jordbærene blir kjempegode når de får marinere med frisk lime og søt honning. Her serveres de marinerte jordbærene med fløyelsmyk, hvit sjokolademousse.
Over 60 min
1 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

Mousse

  • 2 dl kremfløte
  • 50 g hvit sjokolade
  • 1 egg

Fremgangsmåte

  1. Pisk fløten til krem.
  2. Smelt sjokoladen på svak varme i vannbad slik at den bare så vidt smelter.
  3. Pisk egget og tilsett sjokoladen under kraftig omrøring. Bland dette inn i kremen - litt av gangen.
  4. Hell moussen i fire glass. La glassene stå i kjøleskap minst 1 time før servering.
  5. Skjær jordbærene i skiver. Bland dem med honning, limeskall og saft.
  6. Legg bærene oppå moussen før servering. Riv gjerne litt ekstra limeskall over til pynt.
Legg til på Min side
Del på Facebook