Mandelbunn med appelsinkrem

Mange foretrekker å servere kake som dessert. Vår mandelbunn med appelsinkrem gjør alltid lykke. Dynk gjerne bunnen med litt appelsinjuice for ekstra frisk smak.
40-60 min

Ingrediensliste

Mandelbunn

  • 150 g mandler
  • 150 g melis
  • 4 eggehvite

Appelsinkrem

  • 2 dl kremfløte
  • 2 dl ferdig vaniljekrem
  • revet skall av 1 appelsin

Fremgangsmåte

Mal mandlene. Bland med melis. Stivpisk eggehvitene og skjær dem forsiktig inn.

Ha deigen i en smurt form - 22-24 cm. i diameter. Stek bunnen ved 160 grader i 30-40 minutter.

Avkjøl på rist.

Pisk fløten til krem og bland med vaniljekrem og revet appelsinskall. Dekk kaken med kremen. Pynt med appelsinstrimler og gjerne noen sitronmelisseblader.

Sist oppdatert 24. januar 2015
Liker 8
Legg til på Min side
Del på Facebook