Mangochutney

Mangochutney med tranebær

Mangochutney er nydelig til ost og som tilbehør til middag; spesielt til litt sterke indiske retter. Ordet chutney stammer nettopp fra India og ordet "catni" som betyr kryddersterk.
40-60 min

Ingrediensliste

Ingredienser

Fremgangsmåte

  1. Skrell mangoen og skjær den i terninger.
  2. Skrell løk og skjær den i terninger.
  3. Rens paprika og skjær den i terninger.
  4. Rens chili for frø og finhakk den. 
  5. Ha alle ingrediensene i en tykkbunnet kjele, og kok opp under omrøring. La den stå og koke på svak varme i ca. 30 minutter til du har ønsket konsistens.

 

Ha mangochutneyen over på helt rene og varme glass eller krukker. Sett på tett lokk.

Sist oppdatert 2. november 2017
Liker 10
Legg til på Min side
Del på Facebook