Nepesalat med mynte og chili

Neper har en mild, fin smak, og den kan gjerne spises rå, som i salater. Her har nepene fått følge av reddiker og litt hakket chili.

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 2 nepe
  • 4 reddik
  • 10 blad frisk mynte
  • 0,5 finhakket rød chili

Lake

  • 1 ts salt
  • 1 ss eplecidereddik
  • 2 ss vann
  • 1 ss sukker
  • saften av 0,5 lime

Fremgangsmåte

  1. Bland alle ingrediensene til laken. Rør til sukkeret har løst seg opp.
  2. Rens og skjær nepene og reddikene i tynne skiver. Bruk gjerne et rivjern for skiver eller bruk ostehøvelen.
  3. Bland skivene i laken og dryss over finhakket mynte.

 

Nydelig tilbehør til sommermiddagen, enten du har kjøtt eller fisk.

Sist oppdatert 7. juli 2016
Liker 19
Legg til på Min side
Del på Facebook