Ovnsbakte cherrytomater med urter

Det finnes ikke bedre tilbehør enn ovnsbakte cherrytomater som får stå og godgjøre seg i ovnen over lang tid. Jo lenger de står, jo mer smak på tomatene.
Over 60 min

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 2 beger rød cherrytomat
  • 4 båt hvitløk
  • 1 ts flaksalt
  • 6 stilk frisk timian

Fremgangsmåte

Smør en ildfast form med olje. Legg i tomatene. Fordel hvitløksbåter over og dryss på flaksalt. Legg på noen kvister timian (oregano går også fint).

Sett tomatene inn i ovnen på 150°C og stek dem - gjerne i 1-2 timer. Jo lenger de står, jo mer smak blir det.

Server tomatene til all slags kjøtt-, fisk- eller kyllingretter.

Sist oppdatert 24. januar 2015
Liker 19
Legg til på Min side
Del på Facebook