Middelhavssalat med poteter, tomater og oliven

Ovnsbakte middelhavspoteter med pesto

Disse ovnsbakte potetene er supre å severe når du ønsker et vegetarisk alternativ eller når du bare har lyst på noe godt. Serveres like gjerne som en egen rett som tilbehør.
20-40 min
1 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

Fremgangsmåte

  1. Sett ovnen på 200 grader.
  2. Skyll potetene. De skal ikke skrelles.
  3. Kok potetene i vann til de nesten er møre.
  4. Hell av vannet.
  5. Ha potetene og cherrytomatene i en ildfast form sammen med sitronsaft og hvitløk og bak i ovn til potetene er helt møre.
  6. Forvell ertene et par minutter i vann.
  7. Bland potetene og tomatene med pesto, fetaost i biter, oliven og erter.
  8. Dryss over litt salt og ha på nykvernet pepper.

 

Server som en egen rett eller som tilbehør.

Del på Facebook