Middelhavssalat med poteter, tomater og oliven

Ovnsbakte middelhavspoteter med pesto

Disse ovnsbakte potetene er supre å severe når du ønsker et vegetarisk alternativ eller når du bare har lyst på noe godt. Serveres like gjerne som en egen rett som tilbehør.
20-40 min
1 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

Fremgangsmåte

  1. Sett ovnen på 200 grader.
  2. Skyll potetene. De skal ikke skrelles.
  3. Kok potetene i vann til de nesten er møre.
  4. Hell av vannet.
  5. Ha potetene og cherrytomatene i en ildfast form sammen med sitronsaft og hvitløk og bak i ovn til potetene er helt møre.
  6. Forvell ertene et par minutter i vann.
  7. Bland potetene og tomatene med pesto, fetaost i biter, oliven og erter.
  8. Dryss over litt salt og ha på nykvernet pepper.

 

Server som en egen rett eller som tilbehør.

Sist oppdatert tirsdag 15. oktober 2019
Legg til på Min side
Del på Facebook