Ingredienser
Saftige eplemuffins
40-60 min
0,5 av 5 om dagen
Prøv våre saftige eplemuffins for et herlig mellommåltid – enkel og fleksibel oppskrift for alle bakeentusiaster. Tilpass dem etter dine smakspreferanser ved å bruke olje istedenfor smør, eller gjør dem enda sunnere med et dryss havregryn. Disse grove eplemuffinsene er en ren nytelse og et perfekt snack valg.
Fremgangsmåte
- Skyll eplene.
- Riv 2 epler grovt på et rivjern og skjær 2 epler i små terninger.
- Pisk eggedosis av egg og sukker.
- Bland inn resten av ingrediensene, bortsett fra noen epleterninger og valnøttene, med en slikkepott.
- Fyll muffinsformene ¾ fulle.
- Stikk resten av eplebitene ned i røren.
- Dryss over valnøtter.
- Stek muffinsene ved 200°C i 20-25 minutter. Steketiden kan variere.
- Etter at muffinsene er avkjølt, kan du drysse over litt finhakkede valnøttkjerner.
Denne porsjonen rekker til ca. 12 store muffins
Det går fint å steke muffins i airfryer om du har en. Det går fortere, men det er ikke plass til så mange av gangen da! Har du overmodne bananer er de super å bruke i muffins.