Ingredienser

Saftige eplemuffins

40-60 min
0,5 av 5 om dagen

Prøv våre saftige eplemuffins for et herlig mellommåltid – enkel og fleksibel oppskrift for alle bakeentusiaster. Tilpass dem etter dine smakspreferanser ved å bruke olje istedenfor smør, eller gjør dem enda sunnere med et dryss havregryn. Disse grove eplemuffinsene er en ren nytelse og et perfekt snack valg.

Fremgangsmåte

  1. Skyll eplene.
  2. Riv 2 epler grovt på et rivjern og skjær 2 epler i små terninger.
  3. Pisk eggedosis av egg og sukker.
  4. Bland inn resten av ingrediensene, bortsett fra noen epleterninger og valnøttene, med en slikkepott.
  5. Fyll muffinsformene ¾ fulle.
  6. Stikk resten av eplebitene ned i røren.
  7. Dryss over valnøtter.
  8. Stek muffinsene ved 200°C i 20-25 minutter. Steketiden kan variere.
  9. Etter at muffinsene er avkjølt, kan du drysse over litt finhakkede valnøttkjerner.

Denne porsjonen rekker til ca. 12 store muffins

Det går fint å steke muffins i airfryer om du har en. Det går fortere, men det er ikke plass til så mange av gangen da! Har du overmodne bananer er de super å bruke i muffins.

Hvor godt likte du oppskriften?