Ingredienser
Salat med rødkål og avokado
Under 20 min
1 av 5 om dagen
En deilig og frisk avokadosalat med strimlet kål som kan serveres til middag med brød til. Får du ikke tak i rødkål, kan du bruke vanlig hodekål eller kinakål. Oppskriften er til 10 porsjoner, så den burde rekke til mange.
Fremgangsmåte
- Grovhakk valnøttene.
- Strimle rødkålen fint, skrell appelsinene og skjær appelsinbåter i biter.
- Del avokado i to, ta ut kjøttet og skjær i biter. Drypp over sitronsaft slik at kjøttet ikke blir mørkt.
- Stek bacon, avkjøl og del det i biter.
- Vask salaten og rist av vannet.
- Legg salatblader på serveringsfat.
- Rør sammen dressingen og smak til.
- Fordel alle ingrediensene til salaten over salatbladene og hell over dressingen like før servering.
- Server salaten til middag med godt brød til.