Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Kok quinoa etter anvisning på pakken, og avkjøl.

    Pisk sammen olje og eddik og bland med quionaen. Smak til med salt og pepper.

    Kok raskt opp bønner i lettsaltet vann. Avkjøl i kaldt vann.

    Skrell og skjær slangeagurken i terninger.

    Bland quiona med bønnene, agurkterningene og hakket koriander.

    Fordel fetaostterninger over salaten og pynt med korianderblader.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 120 g quinoa
  • 4 ss olivenolje
  • 4 ts hvitvinseddik
  • salt og pepper
  • 350 g brekkbønner eller andre grønne bønner
  • 1 stk slangeagurk
  • 150 g fetaost i terninger
  • 1 potte frisk koriander

Fremgangsmåte

  • Kok quinoa etter anvisning på pakken, og avkjøl.

    Pisk sammen olje og eddik og bland med quionaen. Smak til med salt og pepper.

    Kok raskt opp bønner i lettsaltet vann. Avkjøl i kaldt vann.

    Skrell og skjær slangeagurken i terninger.

    Bland quiona med bønnene, agurkterningene og hakket koriander.

    Fordel fetaostterninger over salaten og pynt med korianderblader.