Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Kok potetene møre i lettsaltet vann. Avkjøl.

    Del potetene i to og anrett dem på porsjonstallerkener sammen med hardkokte egg, sild og hjertesalat delt i mindre biter. Dryss over finklippet gressløk.

    Bland sammen alle ingrediensene til dressingen og hell den over like før servering. Dryss over litt salt og nykvernet pepper.

    Server potetsalaten med godt brød og smør.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 500 g nypotet
  • 4 stk hjertesalat
  • 4 stk hardkokte egg
  • 4 ss hakket frisk gressløk
  • 4 stk kryddersildfilet
  • Dressing:
  • ½ stk sitron
  • 1 ts sukker
  • 1 ss dijonsennep
  • 3 ss olivenolje
  • 1 ss flytende honning
  • salt og pepper etter smak

Fremgangsmåte

  • Kok potetene møre i lettsaltet vann. Avkjøl.

    Del potetene i to og anrett dem på porsjonstallerkener sammen med hardkokte egg, sild og hjertesalat delt i mindre biter. Dryss over finklippet gressløk.

    Bland sammen alle ingrediensene til dressingen og hell den over like før servering. Dryss over litt salt og nykvernet pepper.

    Server potetsalaten med godt brød og smør.