Fire stykker omelettkake med asparges på et mørkt fat

Omelettkake med asparges

Ved å steke omelett i ovnen, så får du et høyere og luftigere resultat. Her har vi fylt omeletten med hvit og grønn asparges som er fordelt på en slik måte at det danner et gøyalt mønster. Server den til lunsj eller middag med salat og brød til.
20-40 min
0,5 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

Fremgangsmåte

Skrell den hvit aspargesen og skjær (eller knekk) av den litt trevlete delen nederst på stilken på grønn og hvit asparges. Grønn asparges trenger du ikke å skrelle.

Visp sammen egg, melk, ost og krydder og hell over i en ildfast form eller en tett kakeform.

Legg aspargesen slik at du får et fint mønster.

Ha gjerne over litt revet ost blandet sammen med eggene eller på toppen.

Stekes i ovn på 175°C i 20-25 minutter til omeletten er gyllen og fast inni.

Skjæres i fine porsjonsbiter og serveres med en god salat og godt brød.

Legg til på Min side
Del på Facebook