Hopp til innhold

Skriv ut

Fremgangsmåte

  • Lag "spagetti" av squash og gulrot med et julienne-jern, en ostehøvel og skjær i strimler eller bruk en spiralizer (kjøkkenredskap for strimling av grønnsaker).

    Tilsett finhakket hvitløk, olivenolje og hakket frisk basilikum.

    Bland godt og server til middagen.

Fres gjerne grønnsakspagettien i pannen og server den varm.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 1 stk grønn squash
  • 2 stk gulrot
  • 1 båt finhakket hvitløk
  • 2 ss olivenolje
  • 1 dl hakket frisk basilikum

Fremgangsmåte

  • Lag "spagetti" av squash og gulrot med et julienne-jern, en ostehøvel og skjær i strimler eller bruk en spiralizer (kjøkkenredskap for strimling av grønnsaker).

    Tilsett finhakket hvitløk, olivenolje og hakket frisk basilikum.

    Bland godt og server til middagen.

Fres gjerne grønnsakspagettien i pannen og server den varm.