Ingredienser
Tandooribakte persillerøtter
Over 60 min
2,5 av 5 om dagen
Her får persillerøttene et spennende møte med indisk krydder og en syrlig yoghurtdipp. Om du ønsker kan du også bruke pastinakk, og bulgur i stedet for linser.
Fremgangsmåte
- Velg persillerøtter som er så jevne i størrelse som mulig.
- Skyll og tørk dem.
- Vend persillerøttene i olivenolje, tandoorikrydder og litt salt og pepper.
- Legg persillerøttene i en liten ildfast form.
- Bak persillerøttene møre i ovnen på 200 - 225 grader i 50-60 minutter.
- Skyll linsene og la dem renne godt av.
- Smak yoghurten til med hvitløk, evt. spisskummin, salt og pepper.
- Tilsett hakket agurk og dill. Spar litt dill til pynt.
- Server de bakte persillerøttene med yoghurt- og agurkdippen på en seng av røde linser.