Ingredienser
Tartine pizzaiola
Under 20 min
1,5 av 5 om dagen
Skal du ha gjester og skal servere forrett? Da er disse kanapeene smarte å lage. Deilig topping med tomater, vårløk, oliven og bladpersille og på toppen en skive mozzarella.
Fremgangsmåte
- Del tomatene i to og skrap ut frøene. Dryss salt på tomatene og sett dem med snittflaten ned på kjøkkenpapir i 5 minutter, slik at de renner av.
- Hakk tomatene og bland med hakket vårløk, oliven og bladpersille i en bolle.
- Smak til med salt og pepper og drypp over olivenolje.
- Stikk ut rundinger av loffskivene med en kakeutstikker eller et glass. og rist dem på begge sider.
- Smør de ristede skivene med smør og topp med tomatblandingen.
- Legg en skive mozzerella oppå og drypp over noen dråper olivenolje oppå osten.
- Pynt med hakket frisk oregano.