Ingredienser
Thailandsk salat med squashnudler og peanøttdressing
20-40 min
3 av 5 om dagen
Denne salaten er en vegetarvariant av en klassisk Pad Thai. En kraftig peanøttdressing hører med.
Fremgangsmåte
- Start med dressingen. Bland alle ingrediensene godt sammen. Smak til. Den skal være kraftig på smak og fyldig i konsistensen. Sett til side.
- Vask og tørk ingrediensene til salatblandingen.
- Finsnitt rødkål og vårløk.
- Lag strimler av squash. Bruk gjerne et spiraljern som lager strimler eller en potetskreller.
- Skjær toppen av granateplet. Riss gjennom skallet med en skarp kniv rett ut for skilleveggene. Brekk frukten fra hverandre og pill ut kjernene. (Dette kan du gjøre i en bolle med vann så unngår du søl.)
- Skjær av skallet på mangoen og skjær den i skiver.
- Skjær paprika i strimler.
- Bland ingrediensene forsiktig sammen. Ha på limesaft. Dryss over sesamfrø og peanøtter.
- Server salaten med peanøttdressing.