Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Vask og kok potetene knapt møre i lettsaltet vann. Dette tar ikke lang tid fordi potetene er så små.

    Smelt smør.

    Hell av vannet på potetene og legg dem i en ildfast form.

    Knus potetene med en gaffel og ha noen dråper smør på hver potet.

    Dryss på parmesan og timian.

    Bak potetene i ovn på 200 grader i ca. 10 minutter.

    Server dem nylaget - enten som en liten snacks eller som tilbehør til middag.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 400 g små potet (delikatessepoteter)
  • 1 ss smør
  • 50 g finrevet parmesan
  • hakket frisk timian
  • litt nykvernet pepper

Fremgangsmåte

  • Vask og kok potetene knapt møre i lettsaltet vann. Dette tar ikke lang tid fordi potetene er så små.

    Smelt smør.

    Hell av vannet på potetene og legg dem i en ildfast form.

    Knus potetene med en gaffel og ha noen dråper smør på hver potet.

    Dryss på parmesan og timian.

    Bak potetene i ovn på 200 grader i ca. 10 minutter.

    Server dem nylaget - enten som en liten snacks eller som tilbehør til middag.