Wok med grønnsaker

Wok med kål og kylling

Rask, sunn og smakfull wok med kål og kylling er en enkel hverdagsrett full av friske grønnsaker og saftig kylling. Perfekt når du vil ha en lett og næringsrik middag på bordet.
20-40 min
1 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

Tilbehør

Fremgangsmåte

  1. Skjær paprika i strimler. Skjær gulrøtter i tynne strimler.
  2. Skjær kyllingen i små biter.
  3. Varm halvparten av oljen i en wok eller annen panne og stek kjøttet i ca. 3 minutter ved sterk varme. Legg kjøttet til siden.
  4. Varm resten av oljen og stek grønnsaker, revet ingefær og hakket hvitløk i ca. 5 minutter ved sterk varme.
  5. Bland i kokosmelken og legg kyllingen tilbake i pannen.
  6. Rør i finsnittet kinakål.
  7. Smak til med salt og pepper.
  8. Kok nudler etter anvisningen på pakken.
  9. Strø til slutt på frisk hakket koriander og server.
Del på Facebook