Wok med kål og kylling

I denne woken får kyllingkjøttet selskap av spenstige grønnsaker og mange gode smaker fra bl.a. hvitløk og ingefær. Her serverer vi nudler til i stedet for ris.
20-40 min
0.5 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 1 rød paprika
  • 2 gulrot
  • 1 ss rapsolje
  • 400 g kyllingfilet
  • 1 ss revet frisk ingefær
  • 1 båt hvitløk
  • 1 boks kokosmelk
  • 1 ts maisstivelse (maizena)
  • 0,25 kinakål
  • salt og pepper etter smak

Tilbehør

  • 250 g nudler
  • 1 dl hakket frisk koriander

Fremgangsmåte

Skjær paprika i strimler. Skjær gulrøtter i tynne strimler. Skjær kyllingen i små biter.

Varm halvparten av oljen i en wok eller annen panne og stek kjøttet i ca. 3 minutter ved sterk varme. Legg kjøttet til siden.

Varm resten av oljen og stek grønnsaker, revet ingefær og hakket hvitløk i ca. 5 minutter ved sterk varme. Bland i kokosmelken og legg kyllingen tilbake i pannen. Rør i finsnittet kinakål. Smak til med salt og pepper.

Kok nudler etter anvisningen på pakken. Strø til slutt på frisk hakket koriander og server.

Sist oppdatert 24. januar 2015
Liker 29
Legg til på Min side
Del på Facebook